Reigerstraat

Geschiedenis vanuit het schuurtje

Car Audio Reparatie is heel klein begonnen. Op 31 maart 1993 startten wij aan de Sperwerstraat in ons schuurtje van 1.80 bij 1.80 een bedrijfje gespecialiseerd in reparatie van auto-radio’s.

Dat schuurtje werd al snel te klein, vooral toen we ook videorecorders gingen repareren. Een deel van onze “bedrijfsactiviteiten” kwam in de huiskamer terecht.

In 1995 verhuisden we naar een groter huis aan de Billitonstraat, waar twee kamers voor Car Audio Reparatie werden gereserveerd. Een zee van ruimte, vonden we toen. Er werden nu ook televisies ter reparatie aangenomen. Al gauw bleek onze “zee van ruimte” niet meer dan een vijvertje. Weer stonden er apparaten in de huiskamer. Onze trouwe klanten kunnen zich die situatie nog maar al te goed herinneren: soms waren het er extreem veel.

Bekend door mond-tot-mondreclame

We moesten weer uitbreiden. In onze tuin werd in 1999 een opslag/werkruimte gebouwd van 5×6 meter. Het kantoor bleef gewoon in het woonhuis, met een kleine extra opslagmogelijkheid. Daar zouden we voorlopig wel mee toe kunnen… dachten we.

Er kwamen steeds meer reparaties binnen, want door mond-tot-mondreclame werden we steeds bekender. De handel in gebruikte apparaten breidde zich steeds meer uit. Begin 2002 werd een nood-oplossing gevonden in het huren van een garagebox, om onze eigen voorraad defecte televisies in op te slaan.

Technische dienst
Winkel Reeweg

Naar de Reeweg-Oost

In januari 2003 verplaatsten we ons bedrijf naar Reeweg-Oost 23. We hadden hier de beschikking over drie verdiepingen. Op de begane grond was onze winkel met gebruikte apparaten, kabels en accessoires. Ook kon u hier uw defecte apparaten ter reparatie aanbieden. De technische dienst bevond zich op de eerste verdieping. De zolder werd gebruikt voor opslag.

En soms kwamen we in dit ruime pand ook ruimte te kort.

We blijven repareren

Het pand aan de Reeweg-Oost was begin september 2008 zeer vol. Het leek alsof we zeer veel werk hadden, maar dat was schijn. Door de komst van steeds goedkopere platte televisies en goedkope DVD-spelers laten steeds minder mensen hun oude stereo en televisie repareren. De apparaten werden aan ons afgestaan.

Ook de prijzen voor gebruikte televisies en hifi gaan omlaag. En de vraag hiernaar wordt steeds minder: reden voor ons om de winkel aan de Reeweg-Oost niet voort te zetten en in september 2008 terug naar de Billitonstraat te verhuizen.

Want we blijven natuurlijk wel repareren.

Technische dienst